Nieuws

Wie verrast u met een onvergetelijke opera?

Een verjaardag, trouwdag, jubileum of gewoon omdat iemand het verdient… hoe bijzonder is het om een opera te krijgen die je samen kunt beleven?

We hebben daarom een mooi zogenaamd gondeldoosje ontwikkeld, zodat het ook een feest is om te geven!

Wie verrast u met een onvergetelijke avond groots locatietheater, buitendijks in het unieke Waddengebied? U kunt de cadeauverpakking nu meebestellen met uw tickets voor de Wadopera in september 2021.

Kostuumnaai(st)ers gezocht!

Ben je handig met de naaimachine? Lijkt het je inspirerend en gezellig om in een team van vrijwilligers o.l.v. Joukje Minnema de kostuums voor de Wadopera te maken en te verzamelen?

Lees meer

Wie verrast u met een onvergetelijke opera?

Een verjaardag, trouwdag, jubileum of gewoon omdat iemand het verdient... hoe bijzonder is het om een opera te krijgen die je samen kunt beleven? We hebben daarom een mooi zogenaamd gondeldoosje ontwikkeld, zodat het ook een feest is om te geven!

Lees meer

Eén van de mooiste bestemmingen van het Noorden: Het Wad!

Wij wisten het natuurlijk al, het Waddengebied is een unieke en prachtige plek. En dat zijn aardig wat mensen met ons eens: Het Wad is gekozen als een van de namen voor 18 moderne Arriva treinen die vanaf het voorjaar door Friesland en Groningen gaan rijden.

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.