Nieuws

Wie verrast u met een onvergetelijke opera?

Een verjaardag, trouwdag, jubileum of gewoon omdat iemand het verdient… hoe bijzonder is het om een opera te krijgen die je samen kunt beleven?

We hebben daarom een mooi zogenaamd gondeldoosje ontwikkeld, zodat het ook een feest is om te geven!

Wie verrast u met een onvergetelijke avond groots locatietheater, buitendijks in het unieke Waddengebied? U kunt de cadeauverpakking nu meebestellen met uw tickets voor de Wadopera in september 2021.

Wie verrast u met een onvergetelijke opera?

Een verjaardag, trouwdag, jubileum of gewoon omdat iemand het verdient... hoe bijzonder is het om een opera te krijgen die je samen kunt beleven? We hebben daarom een mooi zogenaamd gondeldoosje ontwikkeld, zodat het ook een feest is om te geven!

Lees meer

Eén van de mooiste bestemmingen van het Noorden: Het Wad!

Wij wisten het natuurlijk al, het Waddengebied is een unieke en prachtige plek. En dat zijn aardig wat mensen met ons eens: Het Wad is gekozen als een van de namen voor 18 moderne Arriva treinen die vanaf het voorjaar door Friesland en Groningen gaan rijden.

Lees meer

Koor op volle sterkte, ruimte voor enkele tenoren en bassen

Voor de Wadopera Peter Grimes wordt een operakoor samengesteld bestaande uit (top)amateur- en professionele zangers. Na auditierondes in het najaar van 2020 is het Wadopera koor grotendeels op volle sterkte, we zijn alleen nog op zoek naar enkele tenoren en bassen.

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.