Nieuws

Kostuumnaai(st)ers gezocht!

– Update: op dit moment hebben we genoeg aanmeldingen voor het naai-atelier, iedereen bedankt! – 
Ben je handig met de naaimachine? Lijkt het je inspirerend en gezellig om in een team van vrijwilligers o.l.v. Joukje Minnema de kostuums voor de Wadopera te maken en te verzamelen?
Meld je dan nu aan via productie@wadopera.nl met je naam, woonplaats, telefoonnummer en emailadres, dan kijken we of we een plekje voor je hebben in ons team!

Susanne Schimmack speelt Mrs. Sedley

Voor de rol van de weduwe Mrs. Sedley heeft de Wadopera de getalenteerde sopraan Susanne Schimmack weten te strikken. Susanne maakte in 1991 haar debuut in de Verenigde Staten, en heeft sindsdien op internationale podia met succes zo’n 90 operarollen gezongen…

Lees meer

Lichtkunstenaar aan boord van het artistieke team

Teus van der Stelt is een gedreven regisseur, lichtcomponist en video-artiest en treedt sinds 1993 op in een groot aantal producties in concertzalen, theaters en op nationale en internationale festivals.

Lees meer

Wiard Witholt gepensioneerde kapitein

We zijn verheugd u nog een klinkende naam te kunnen presenteren van onze cast. De bariton Wiard Witholt (1978) kruipt in de huid van de gepensioneerde kapitein Balstrode, de handlanger van Peter Grimes.

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.