Nieuws

Reproducties van Garnalenkotters Paesens-Moddergat in horecahal

Om de bezoeker van de Wadopera een blik te gunnen op de hedendaagse garnalenvisserij van Paesens-Moddergat is er aan de vissers gevraagd mooie foto’s van hun kotters in te sturen. Deze beelden worden vergroot en geplaatst in de horecahal. Dit geeft een nautische sfeer aan dit evenement, zo vlakbij de Waddenzee. Ook is het een mooie manier om te laten zien hoe trots de streek op haar vissers is en dat deze veelal kleinschalige visserij nog springlevend is!

Susanne Schimmack speelt Mrs. Sedley

Voor de rol van de weduwe Mrs. Sedley heeft de Wadopera de getalenteerde sopraan Susanne Schimmack weten te strikken. Susanne maakte in 1991 haar debuut in de Verenigde Staten, en heeft sindsdien op internationale podia met succes zo’n 90 operarollen gezongen…

Lees meer

Lichtkunstenaar aan boord van het artistieke team

Teus van der Stelt is een gedreven regisseur, lichtcomponist en video-artiest en treedt sinds 1993 op in een groot aantal producties in concertzalen, theaters en op nationale en internationale festivals.

Lees meer

Wiard Witholt gepensioneerde kapitein

We zijn verheugd u nog een klinkende naam te kunnen presenteren van onze cast. De bariton Wiard Witholt (1978) kruipt in de huid van de gepensioneerde kapitein Balstrode, de handlanger van Peter Grimes.

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.