Nieuws

Lichtkunstenaar Teus van der Stelt aan boord van het artistieke team

Teus van der Stelt is een gedreven regisseur, lichtcomponist en video-artiest en treedt sinds 1993 op in een groot aantal producties in concertzalen, theaters en op nationale en internationale festivals. Zijn werk kenmerkt zich door authenticiteit, subtiele afstemming, timing en creativiteit. Hij “ademt” mee met de artiesten, improviseert en maakt met licht een verbinding tussen muziek, drama, publiek en het Wad.

Hij werkte samen met toonaangevende componisten, dirigenten en ensembles en maakte ontwerpen voor producties van Avro/Tros, NTR, Monteverdi TV en Brava.
Als regisseur en lichtcomponist is hij sinds 2015 verbonden aan het NJON (Nationale Jeugd Orkesten Nederland). Zo regisseerde hij o.a l’ Histoire du Soldat en Berichten uit het Kamp, en maakte hij diverse lichtcomposities voor de “Muziekzomer” waaronder Blauwbaard, Oerlicht en het Jong Metropole Orkest.

 

Foto: Magische Muziekfabriek, © Peter Lodder

Susanne Schimmack speelt Mrs. Sedley

Voor de rol van de weduwe Mrs. Sedley heeft de Wadopera de getalenteerde sopraan Susanne Schimmack weten te strikken. Susanne maakte in 1991 haar debuut in de Verenigde Staten, en heeft sindsdien op internationale podia met succes zo’n 90 operarollen gezongen…

Lees meer

Lichtkunstenaar aan boord van het artistieke team

Teus van der Stelt is een gedreven regisseur, lichtcomponist en video-artiest en treedt sinds 1993 op in een groot aantal producties in concertzalen, theaters en op nationale en internationale festivals.

Lees meer

Wiard Witholt gepensioneerde kapitein

We zijn verheugd u nog een klinkende naam te kunnen presenteren van onze cast. De bariton Wiard Witholt (1978) kruipt in de huid van de gepensioneerde kapitein Balstrode, de handlanger van Peter Grimes.

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.