Nieuws

Wiard Witholt krijgt rol van gepensioneerde kapitein

We zijn verheugd u nog een klinkende naam te kunnen presenteren van onze cast. De bariton Wiard Witholt (1978) kruipt in de huid van de gepensioneerde kapitein Balstrode, de handlanger van Peter Grimes. Wiard is vaste deelgenoot van het solisten-ensemble van de opera van Augsburg (Duitsland). Als gast heeft hij rollen vertolkt bij gerenommeerde Operahuizen waaronder de Nationale Opera Amsterdam en de Muntschouwburg in Brussel.

Wiard Witholt gepensioneerde kapitein

We zijn verheugd u nog een klinkende naam te kunnen presenteren van onze cast. De bariton Wiard Witholt (1978) kruipt in de huid van de gepensioneerde kapitein Balstrode, de handlanger van Peter Grimes.

Lees meer

Reproducties van Garnalenkotters

Om de bezoeker van de Wadopera een blik te gunnen op de hedendaagse garnalenvisserij van Paesens-Moddergat is er aan de vissers gevraagd mooie foto’s van hun kotters in te sturen. Deze beelden worden vergroot en geplaatst in de horecahal.

Lees meer

Kostuumnaai(st)ers gezocht!

- Update: op dit moment hebben we genoeg aanmeldingen voor het naai-atelier, iedereen bedankt! - Ben je handig met de naaimachine? Lijkt het je inspirerend en gezellig om in een team van vrijwilligers o.l.v. Joukje Minnema de kostuums voor de Wadopera te maken en te verzamelen?

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.