Nieuws

Koor op volle sterkte, ruimte voor enkele tenoren en bassen

Voor de Wadopera Peter Grimes wordt een operakoor samengesteld bestaande uit (top)amateur- en professionele zangers. Na auditierondes in het najaar van 2020 is het Wadopera koor grotendeels op volle sterkte, we zijn alleen nog op zoek naar enkele tenoren en bassen.

Het is uniek om vocaal talent uit de regio en ver daarbuiten de kans te geven met deze ‘once in a lifetime’ ervaring. Een aangrijpende voorstelling buitendijks op het Wad, samen met internationale topsolisten en een groot operaorkest. Dit alles onder leiding van een internationale artistieke staf.

Zelfstudie
Peter Grimes is een fantastische maar ook uitdagende opera, met zeer veel koorpassages. Om deze uit het hoofd te zingen, is dan ook niet makkelijk. Voor deelname aan de opera is durf en een stevige zelfstudie-mentaliteit vereist. Gezien de omvang en moeilijkheid van de koorpassages is een ruime (klassieke) zangervaring een vereiste.

Instudering: Leendert Runia (o.a. NNCK).

(Koor)Repetitor: Victoria Dmitrieva

INFORMATIE EN OPGAVE

Bent u de ervaren amateur bas of tenor koorzanger die we nog zoeken en kunt u niet wachten om deel te nemen aan deze unieke productie? Neem dan contact op via productie@wadopera.nl Vermeld hierin jouw koorervaring, motivatie voor deelname, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd en stemtype.

 

Kostuumnaai(st)ers gezocht!

Ben je handig met de naaimachine? Lijkt het je inspirerend en gezellig om in een team van vrijwilligers o.l.v. Joukje Minnema de kostuums voor de Wadopera te maken en te verzamelen?

Lees meer

Wie verrast u met een onvergetelijke opera?

Een verjaardag, trouwdag, jubileum of gewoon omdat iemand het verdient... hoe bijzonder is het om een opera te krijgen die je samen kunt beleven? We hebben daarom een mooi zogenaamd gondeldoosje ontwikkeld, zodat het ook een feest is om te geven!

Lees meer

Eén van de mooiste bestemmingen van het Noorden: Het Wad!

Wij wisten het natuurlijk al, het Waddengebied is een unieke en prachtige plek. En dat zijn aardig wat mensen met ons eens: Het Wad is gekozen als een van de namen voor 18 moderne Arriva treinen die vanaf het voorjaar door Friesland en Groningen gaan rijden.

Lees meer

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram, Twitter en/of Facebook.