Het is gelukt! De opera wordt verplaatst naar september 2021, de première is op 17 september 2021!

  “We zijn ontzettend blij dat onze fondsen, partners en subsidieverstrekkers samen met alle uitvoerenden bereid zijn om met dezelfde energie en enthousiasme door te gaan naar 2021. Natuurlijk realiseren wij ons dat de wereld nog steeds in grote onzekerheid verkeert maar we willen vertrouwen hebben in de toekomst. We zijn verheugd dat we jou als publiek straks alsnog kunnen ontmoeten achter de dijk bij Paesens-Moddergat” aldus Arnaud Oosterbaan initiatiefnemer en organisator van de opera. We gaan er dus van uit dat wij in het najaar 2021 weer zullen leven in een meer open en vrije samenleving. Wij werken altijd volgens de actueel geldende RIVM richtlijnen m.b.t. Covid-19 en wijzigingen worden direct verwerkt in onze productie. We houden je hiervan middels onze website op de hoogte. Kortom heb jij net als ons heel veel zin om je ergens op te verheugen? Tickets voor het Operaspektakel op het Wad  zijn vanaf vandaag weer verkrijgbaar. Heb je vragen dan kun je mailen naar info@wadopera.nl.

  Speeldata 2021

  • Premiere 17 september
  • 18 september
  • 21 september
  • 22 september
  • 24 september